Краткое описание проекта
The Global Distressed Products businesses under the Global Markets division, provides support and enhancements as well as new systems to improve business capacity and ROI. The Group leads the Firm’s Distressed Trading business ranked third in the market– sourcing Distressed Assets from counterparties, continuing/opening relationships with clients or taking part in auctions, pricing/re-packaging new products from bonds, distressed loans and equities to market.
Должностные обязанности
Application Integration / System Administration (UNIX/wintel)
- Java Application Builds, Deployments
- Product Evaluation- Application Integration / System Administration (UNIX/wintel)
- Production 24/7 Support / Development Support / On-Call Support
- Infrastructure / Software Management
- Vendor / Data center / Change Management / UNIX Engineering, Relationship Management
- Production software installation and configuration / Application deployment
- Liaison with various production groups including: change management, web hosting group, database hosting group, UNIX Engineering, TSM backup group, Network Operations, DBA's, and System Administrators
- Input information and processes to technologists and project managers required for completing documentation (Security, Change Management, DR, Runbook, etc)
- Troubleshooting
- shell scripting
- DR configuration, implementation, and testing
- Automated production application and system monitoring
- Knowledge of: Solaris system (8/9/10), Linux, Disaster Recovery procedures, Fault Tolerance, Application Clustering, Network Connectivity, TCP/IP, working knowledge of Firewalls, Security
- Troubleshooting application issues independently and with various 3rd party vendors
- Software Installation, configuration and on-going maintenance of various supporting software applications including: Weblogic, Tomcat, JBOSS AS, JAVA, JIRA, Apache, Perforce, Oracle RDBMS, Actuate, Mysql, Nagios, Ant, and software compilation.
Требования
Основные навыки/знания
Sun Solaris 8/9/10 - 3 years
Windows 2000/2003 Server - 2 years
Shell Scripting - 2 years
Linux System Administration - 2 years
Oracle RDBMS administration - 2 years
Дополнительные навыки/знания (желательные, но не обязательные)
Java Application Management - 2 years
Weblogic 8.x, JBoss AS - 2 year
Source Control / Software Builds - 2 year
Mysql administration - 2 year
Уровень владения английским языком
Intermediate/upper intermediate
Условия
• Конкурентная, полностью белая зарплата по итогам технического интервью + бонусы;
• Соц.пакет (медицинская страховка для всей семьи, профессиональное обучение и обучение английскому языку, содействие в ипотечном и потреб. кредитовании, оплата экзаменов по сертификации, планирование карьеры, и др.);
• Реальная возможность профессионального и карьерного роста;
• Интересная, перспективная работа в долгосрочных проектах для крупнейших мировых компаний!!!
• Возможны командировки к заказчикам в UK, USA, Канаду и другие страны.
Компания принимает специалистов на работу с любым гражданством а также оказывает помощь в переезде в Москву кандидатам из других городов и других государств.